Főoldal

 

 

Üdvözlő tábla


Játszótér

 

 

Általános Iskola

 

Napköziotthonos Óvoda

 

 

A régi temető bejárata

 

Ifjúság utca

 

Mátyás király utca

 

 

Sportpálya

 

Eredeti fotó: Kiss Frigyes

 

Eredeti fotó: Kiss Frigyes

 

Képviselőtestület

Polgármester: Piskolti Béla (független)

    
1959-ben született, okleveles vegyészmérnök, német nyelvismerettel rendelkezik.  Nős, két felnőttkorú gyermeke van, felesége nyelvtanár. A Sefra-Farben Kft. társtulajdonosa. 1998-tól vesz részt az önkormányzat munkájában, 2002-ig képviselő, 2002-2006 között alpolgármester és 2006 óta polgármester.
A Petőházi Sportegyesületnél hosszú ideig a  labdarúgó-szakosztály vezetője, 2004 óta az SE elnöke. Egyházközségi képviselő.
2014


Képviselő testület:

(Részletes információk, eredmények a www.választás.hu oldalon)


Kóbor Csaba  alpolgármester (független)

Vállalkozó. Rendezvényszervezéssel, lebonyolítással és vendéglátással foglalkozik.  Immár negyedik ciklusban vesz részt a képviselői munkában. Három gyermek Lili, Péter és Márkó édesapja. Felesége Sövegjártó Judit.
"A községben végzendő munkák során a helyi vállalkozók segítségére számítok, természetesen az ár és a minőség függvényében.
Rendezvényeink, ünnepeink színvonalán, látogatottságán az egyesületekkel együtt tudunk változtatni. Egy jól üzemelő, vendégvonzó strand működését elő kell segítenünk.
Kiválóan felszerelt óvodánk, iskolánk biztonságos működéséért mindent meg kell tennünk.
A sportlétesítményeinket a lakosság használatára kell fejlesztenünk, működtetnünk, hogy a sportra költött pénz mindenki számára érthető támogatás legyen. A négy év alatt el kell készülnie Petőháza működő közösségi házának, mely otthont nyújt az egyesületeknek, könyvtárnak, ünnepségeknek, rendezvényeknek.
Megköszönve a rám adott szavazataikat mindig kész vagyok meghallgatni ötleteiket, problémáikat, mert ezzel Önö
k is segítenek végrehajtani a választott képviselőink és polgármesterünk vállalásait."


Bieder Tibor József (független)

      Bieder Tibor József vagyok, 55 éves, gyermekkorom óta Petőházán lakom. A VELUX Magyarország kft-nél munkavédelmi szakmérnökként dolgozom. Nős vagyok, két nagykorú gyermekem van, akik felsőfokú tanulmányokat folytatnak.
Az önkormányzati munkában az előző három ciklusban is részt vettem. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki bízott bennem és ismételten szavazott rám.
Piskolti Béla polgármester úr terveit-céljait elfogadva továbbra is legfontosabbnak tartom, hogy községünkben legyen óvoda, működjön az iskola, rendeljen az orvos, gyermekorvos. Épüljön, szépüljön településünk minden tere és utcája. Legyen strandunk és élettel, gyerekzsivajjal teli közösségi házunk. Szeretném, ha szeretett falunk az előzőévekhez hasonlóan továbbra is dinamikusan fejlődne.

Köszönöm bizalmukat.
2014


Hegyi Gusztáv (független)

51 éves vagyok, a Fertőszentmiklósi Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola Petőházi Tagiskolájának pedagógusa. Nős vagyok, két nagykorú fiú édesapja, akik felsőfokú tanulmányokat folytatnak.

1990-ben választottak először képviselő testületi tagnak. A településen ez idő alatt több társadalmi megbízatásom is volt. Az Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke, a Petőházáért Közalapítvány elnöke, a Petőházi SE elnöke és a Szabadidős Létesítmények vezetője, valamint a Petőházi Szabadidőközpont Kft. ügyvezetője voltam.

Céljaim között első helyen áll az óvoda működtetési feltételeinek megteremtése és az általános iskola további fenntartása. Fontos számomra a több évtizedes helyi hagyományoknak megfelelő sport- és szabadidős tevékenységek megőrzése, a jól működő egyesületek támogatása, az új telkesítések nyomán a település elöregedésének megállítása, a fiatalok letelepedésének elősegítése. Továbbra is feladatomnak tartom, hogy településünk szépüljön, gyarapodjon az elkövetkezendő ciklusban is. Tisztelettel köszönöm mindazok bizalmát, akik nem petőházi születésű létemre, ilyen hosszú időn át szavazatukkal támogattak. A jövőben is azon leszek, hogy ennek a bizalomnak megfeleljek.

2014


Németh Jánosné


Radics László

49 éves vagyok anyagbeszerzőként dolgozom a VELUX Magyarország Kft-nél. Születésem óta Petőházán lakom. Családi állapotom, nős, két gyermekem van, 20 éves lányom és 12 éves fiam.

A második ciklusomat kezdtem meg a képviselő testületbemerthogy, most 2014-ben is megtiszteltek bizalmukkal  és beszavaztak a testületbe, ezt ezúttal is szeretném megköszönni.  Továbbra is minden tudásommal és eddig szerzett tapasztalatommal szeretném segíteni a polgármester és képviselő társaim munkáját. Céljaim közé tartozik továbbra is a településünkön működő egyesületek támogatása, és intézményeink működtetése és színvonalon tartása, fejlesztése a lehetőségek keretén belül. Úgy gondolom az előző ciklusban sok minden megvalósult, szeretném ha ez folytatódna, és ezzel még jobban szépülne településünk. Az előttünk álló feladatokhoz nagyon jó egészséget, és sok sikert kívánok, polgármester úrnak és képviselő tásaimnak.
2014

 

Bemutatkozás | Polgármesteri Hiv. | Képviselőtestület | Közlemények | Pályázatok, hirdetmények | Letölthető dokumentumok | Oktatás | Kultúra | EgészségügySport, szabadidő  | Civil szervezetek | Hitélet  | Cégek, vállalk. | Fotógaléria | Testvértelepülés | Az Európai Unióról |  Közérdekű információkHasznos információk Apróhirdetések

Copyright  | Impresszum